LAAT JE INSPIREREN

  • Let's go zero waste
    03.05.2019 // LIFESTYLE

    Let's go zero waste

    Naar aanleiding van Mei Plasticvrij delen we graag enkele kleine, haalbare tips die helpen om afvalvrij te leven.

    LEES MEER

  • Kombucha, say what?
    27.03.2019 // FOOD

    Kombucha, say what?

    Kombucha is dé nieuwe trend, je kan het in de meest hippe barretjes vinden, voorzien van de meest fancy flesjes. Maar met de Kilner Kombuchaset kan je het zelf thuis uitproberen!

    LEES MEER

  • Cookie break met Rutger
    23.10.2018 // FOOD

    Cookie break met Rutger

    In ons lifestylemagazine Amuze geeft Rutger van de Broeck tips en recepten voor de perfecte koekjes.

    LEES MEER

  • About the designer
    01.10.2018 // LIFESTYLE

    About the designer

    Alain Monnens ontwierp de unieke serviesreeks Moments by Point-Virgule. Hij deelt met ons zijn verhaal.

    LEES MEER

  • Heerlijke Hasselback Potato
    21.09.2018 // FOOD

    Heerlijke Hasselback Potato

    Puree, frietjes, gebakken, gekookt… Aardappelen zijn een basis ingrediënt in elke keuken en bieden eindeloos veel mogelijkheden om creatief mee aan de slag te gaan. Dit najaar experimenteren we met de lekkerste aardappel voor de oven of barbecue, de Hasselback Potato.

    LEES MEER

  • Een zomerse tafel
    14.06.2018 // LIFESTYLE

    Een zomerse tafel

    De vakantie komt dichterbij. De eerste geuren van kruidige barbecues en frisse cocktails doen ons al uitkijken naar een zomer gevuld met gezellige avonden bij familie en vrienden. Wij geven alvast enkele tips voor een geslaagde zomer.

    LEES MEER

Toon   per pagina
TOP